– hoe beleef ik ons voetbalseizoen als presentatie-trainer ?

 

Waarschijnlijk weet je dat ik een voetballiefhebber ben. Maar wist je ook dat ik ruim 15 jaar geleden mijn debuut in het 1e elftal maakte bij FC Castricum? Sinds 2017 speel ik bij FC Uitgeest 1 in de 1e klasse, helaas staan we momenteel onderaan.

Voor het Noord-Hollands-Dagblad werd ik geïnterviewd. Hoe ga ik hiermee om?  Wat zijn de raakvlakken als presentatie-trainer? Hoe activeer je een groep?

Hopelijk verschijnt over 5 maanden een nieuw artikel over onze progressie en hoe we niet gedegradeerd zijn.

Deel deze aandachtsrover met anderen

Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.